HungarianMagyarRomanianRoEnglish (UK)

GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

SCHENGEN II.

Tisztelettel köszöntöm Málnás község Weblapjának böngészőit!

Szotyori Angéla-Gizella, Málnás község polgármestere vagyok. Megtisztelő számomra, hogy a történelmi múlttal rendelkező Málnás községet bemutathatom Önöknek. Településünk, Kovászna megyében, az Olt völgyének felső harmadában, a Baróti és Bodoki hegység között, az E 575 (DN-12) müút mentén.

Vasúti megállója van a Székely körvasúton, Málnásfürdőnek pedig vasútállomása. 17 kilométerre fekszik Sepsiszentgyörgytől, és 45 kilométerre Csikszeredától. Közigazgatása alá tartozik a tőle 3 kilométerre levő Málnásfürdő (Malnas-Băi) és a Baróti hegység szivében elszigetelten fekvő – Zalánpatak (Valea Zălanului). Utóbbi 10 kilométer távolságra van a központtól. Megközelitése most már lehetséges Málnás felől is. Elkészült egy új bekötőút a falu felé. Fogadják e bemutatkozó oldalt a tájékoztatás első lépéseként, bízva, hogy a közeljövőben felkeresik településünket.